Kedves Leendő Vásárlónk!

Köszöntünk a Köröskosár Bevásárló Közösség regisztrációs felületén. Mielőtt regisztrálsz szeretnénk veled pár hasznos információs is megosztani, amelyekről a Köröskosár ÁSZF-ben bővebben is olvashatsz: A www.koroskosar.hu honlap megtekintése és az azon történő keresés ingyenesen és regisztráció nélkül történik. A honlapon közzétett termékek megrendeléséhez regisztráció szükséges.

A regisztráció során az adatok kitöltésekor figyelni kell az adatok pontos és valóságnak megfelelő megadására. Amennyiben a regisztráció során elakadsz, kérjen segítséget a Honlaptulajdonostól az info@koroskosar.hu e-mail címen vagy +20/451-4001 telefonszámon hétköznaponként 8:00-16:00 óra között.

A regisztráció megküldését követő 24 órán belül visszaigazoljuk regisztrációd. A regisztráció akkor tekintendő megtörténtnek, amikor a regisztrációt visszaigazoló email kézbesítése kerül számodra. A regisztráció során megadott vásárlói személyes adatokat az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak szerint kezeli a Honlaptulajdonos.

A regisztráció megküldésével elismered, hogy a Szabályzatban és az Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat megismerted, és azokat magadra nézve kötelezőnek ismered el.