Madarász házikolbász

Madarász Házikolbász

Mezőberény

Családunkban a kolbászkészítés régi hagyomány, apáról fiúra szállt a sok-sok tapasztalat és a felhalmozott tudás. A disznótoros termékek elkészítéséhez saját nevelésű sertéseket dolgozunk fel, melyeket saját termesztésű takarmánynövényeinkből előállított takarmány keveréken hizlalunk egész évben. Nagyon fontos, hogy megfelelő minőségű, megbízható húsunk legyen alapanyagként.

Amit forgalmazunk: SAJÁT ŐSTERMELŐI TEVÉKENYSÉGBŐL SZÁRMAZÓ TERMÉK.

A felhizlalt sertésekből a téli időszakban készülnek a termékeink. Nagyszüleink, szüleink tapasztalatain tanulva, a kor szellemének megfelelő precizitással dolgozzuk fel a sertéseket és fűszerezzük a kolbászt. A füstölés is saját füstölőben, kétkezi munkával történik. A hagyományos ízek és a minőség megőrzését a 2014-ben felújított döngölt agyag aljzatú vályog kamra garantálja.